Sponsors 2020-10-05T11:25:10+00:00

Bedrijfsinformatie

Full-Service Internet & reclamebureau Bulldog Media

Krammer 8 , 3232 HE Brielle

Tel. 085 – 0166610

info@bulldogmedia.nl

www.bulldogmedia.nl

Over Bulldog Media:
Bulldog Media is een full service internet & reclamebureau dat al jouw visuele communicatie verzorgt. Wij zijn een jonge onderneming met een hecht team van creatieve mensen. Wij maken graag websites, webshops en vormgeving die jouw doelgroep aanspreken. Wij werken vanuit Oostvoorne, op het eiland Voorne-Putten, het zuidelijkste deel van Zuid-Holland in de naburigheid van de Maasvlakte/Europoort. Wij zijn een no-nonsense bureau en zo gaan wij ook met onze klanten om. Wij gaan graag met jou de uitdaging aan om de visuele communicatie van jouw bedrijf op een creatieve manier naar buiten te brengen. Soms is het net die andere kijk op de zaak waarmee jouw dienst of product zich kan onderscheiden.

Bedrijfsinformatie

Toiletverhuur F.W. Poldervaart

Hogeweg 1C,  3237 LD, Vierpolders

Tel. 06-12844290

f.w.poldervaart@hetnet.nl

www.toiletverhuurpoldervaart.nl

Over Toiletverhuur F.W. Poldervaart:
Wij verhuren mobiele toiletcabines aan zowel particulieren als bedrijven. De mobiele toiletcabine is ideaal tijdens een verbouwing of een evenement, maar ook bijvoorbeeld voor op de bouw. Hiermee kunt u een prima tijdelijke voorziening treffen, die voldoet aan de arbo-regels.

Bedrijfsinformatie

Textiel Services Rijnmond B.v.

Schrijnwerkerstraat 25, 3194AE, Hoogvliet

Tel. 010 – 460 1488

info@tsrbv.nl

www.tsrbv.nl

Over Textiel Service Rijnmond B.v.:
Naast het wassen, repareren, beheren en automatisch vervangen van uw bedrijfskleding, is TSR B.V. leverancier van diverse gerenommeerde bedrijfskleding. De door uw gewenste bedrijfskleding wordt bedrukt / geborduurd / op maat gemaakt compleet aan uw geleverd. TSR B.V. biedt een uitgebreid assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen.

Bedrijfsinformatie

Van Spijk Agenturen Group

De Scheper 402, 5688 HP, Oirschot

Tel. +31 499 57 18 10

info@vanspijk.nl

www.vanspijk.nl

Over Van Spijk Agenturen:
VSA is een servicegericht Brabants familiebedrijf met diverse exclusieve importeurschappen. VSA levert exclusief een grote range aan bekende A-merken aan B-to-B klanten met daarnaast eigen sourcing van producten op het gebied van verlichting en gereedschappen. Deze zijn direct uit voorraad leverbaar vanuit haar eigen magazijn. Klanten zijn de elektrotechnische groothandel, de bekende DHZ gerichte retailers en de bouw & industrie gerichte groothandel. Dit zijn onze partners waar wij zorgen voor een hoge kwaliteit van contact, service, efficiency en leveringen van al onze producten. Het onderhouden van een prettige en duurzame manier van partnerschap met onze klanten is een belangrijk uitgangspunt om onze doelstellingen te verwezenlijken. Het doel is om voor de lange termijn een gevestigde naam in de markt te behouden en deze naam door een gemiddelde groei en een gezonde winst te blijven waarborgen.

Bedrijfsinformatie

Laspartners Multiweld

Riga 3, 2993 LW, Barendrecht

Tel: 088 – 66 41 777

info@lpmw.nl

www.lpmw.nl

Over Laspartners Multiweld:
Met 9 vestigingen in Nederland en België is Laspartners Multiweld een toonaangevende toeleverancier van lastechnische producten voor de maakindustrie. Als organisatie zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van lastechnische producten en aanverwante producten zoals markeermachines en PBM’s.
Onze technische dienst levert volledige service door heel Nederland en België zoals onderhouden, repararen, keuren, valideren en kalibreren van lasapparatuur en andere elektrische gereedschappen. Met het opleiden en certificeren maken wij ons dienstenpakket compleet. Onze medewerkers staan dagelijks klaar om klanten te begeleiden en te voorzien van advies op maat. Op een persoonlijke en klantgerichte manier. Inmiddels hebben al vele bedrijven uit de metaalverwerkende industrie, food en pharma, petrochemie, offshore, scheepsbouw, apparatenbouw en constructiebouw de weg naar Laspartners Multiweld weten te vinden.

Bedrijfsinformatie

S’Land Bestrating

Kerkweg 37 – Loods 13, 3214 VC, Zuidland

Tel. 0181 452812

slandbestrating@hetnet.nl

www.slandbestrating.nl

Over S’land Bestrating:
Bestrating is een ruim begrip. De ruime keuze in materiaal en de vele mogelijkheden van bestraten vragen om een goed inzicht. Welke bestrating is waar geschikt voor. Wij kunnen u adviseren en alle mogelijkheden van dit werk voor u uitvoeren. Vanaf het grondwerk tot aan het afstrooien van het split hebben wij alles in eigen beheer. Ook vrije padverhardingen zoals grind, schelpen, boomschors e.d. kunt u door ons laten verzorgen.

Bedrijfsinformatie

Aannemersbedrijf Moree V.O.F.

Wachthoevestraat 10,3209BK,Hekelingen

Tel. (0181) 63 99 41

info@moreevof.nl

www.moreevof.nl

Over Aannemersbedrijf Moree V.O.F.:
Moree heeft nu timmerlui, tegelzetters, stukadoors en metselaars in dienst. Ze zijn ook een erkend leerbedrijf en hebben voor de verschillende vakgroepen leermeesters in dienst die hun kennis over brengen op de leerlingen. ‘Als je aan de vraag wil voldoen dan is het heel belangrijk om jonge mensen op te leiden. De werkzaamheden die we voor de corporaties verrichten zijn heel specifiek, reparatie en renovatie, daar werken allround vakmensen. Het is belangrijk om als zij met pensioen gaan vervanging klaar te hebben. De leerlingen gaan twee jaar een dag in de week naar school en doen bij ons de praktijktoetsen. Het is belangrijk om een diploma te halen.

Bedrijfsinformatie

Norder VOF

Kerkweg 37 – Loods 3, 3214 VC, Zuidland

Tel. 06 – 5386 8557

nordervof@gmail.com

www.nordervof.nl

Over Norder VOF:
Norder VOF is een bedrijf in Zuidland, wat zorg draagt voor eigenlijk alles wat gewassen kan en moet worden. Glazenwasser Wim Norder is inmiddels al 28 jaar een begrip in Zuid-holland. Zowel voor bedrijven als particulieren komt hij aan de deur om de ramen te voorzien van een goede wasbeurt. Daarnaast zorgt Joke Norder voor de wasservice van alles wat in een wasmachine past. Ook hier geldt weer dezelfde regel, voor zowel particulieren als bedrijven staat ze klaar.

Bedrijfsinformatie

Hokke Groenten & Fruit

Landsweg 3a

3237 KG, Vierpolders

Tel. 0181 – 323 712

informatie@hokkegroentenenfruit.nl

www.hokkegroentenenfruit.nl

Over Hokke Groenten en Fruit:

Wij zijn van oorsprong de vierde generatie groenten telers. In het jaar 2000 hebben wij het bedrijf overgenomen van de vorige eigenaar. De teelt bestond voornamelijk uit het telen van courgettes (een zware teelt, want courgettes telen betekend 7 dagen per week werken).
Vanaf 2003 werd dit een gecombineerde teelt. In het voorjaar courgettes en in het najaar komkommers. In 2004 zijn we overgestapt op een jaarrond teelt van komkommers.
Na een jaar van privé tegenslag met onze zoon en de nodige milieu-regels die je opgelegd krijgt, zagen wij er geen brood meer in om verder te gaan met de tuinbouw. Op dit moment verkochten wij al een beetje groenten en fruit vanuit onze schuur.
In 2007 hebben wij het glasgedeelte verkocht aan de gemeente Brielle. Op dit moment proberen wij zoveel mogelijk nog zelf groenten te verbouwen in de volle grond om U als klant een zo vers mogelijk product aan te kunnen bieden.

Hoe is het gekomen zoals we nu zijn?

In 2003 hebben wij als groentebedrijf meegedaan aan Kom in de kas. Tijdens die dag kon er geproefd worden van de producten die op dat moment geteeld werden en toen werd regelmatig de vraag gesteld: Kunnen wij deze producten ook bij U aan huis kopen?. JA! hebben wij gezegd. En zo is het begonnen met een klein tafeltje waar een doos courgettes en een doos komkommers op stond. En de klanten vroegen naar steeds meer artikelen. Zo zijn wij steeds verder gegroeid. In augustus 2004 hebben wij de andere schuur een beetje verbouwd om er een winkel in te maken om een iets breder assortiment aan te bieden. Dat liep zo goed dat we ons assortiment groter maakten, maar dat de winkel te klein werd. In december 2007 hebben we de winkel groter gemaakt en ook langzaamaan is het assortiment weer groter geworden tot zoals het nu is.
De producten die wij verkopen proberen wij zoveel mogelijk bij collega-tuinders in te kopen. Dus zo vers mogelijk, maar ook wij (zijn mensen en) maken wel eens een miskoop. Maar vertel ons dat! Onze spreuk: Bent U niet tevreden over een van onze producten, blijf dan niet kwaad weg, maar kom alstublieft boos terug. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Wij hopen U graag eens te ontmoeten in onze winkel!

Bedrijfsinformatie

Steenhuys Grafmonumenten

Kerkweg 37 – Loods 13 , 3214 VC , Zuidland

Tel. 06 – 5180 7561

info@steenhuysnatuursteen.nl

http://www.steenhuysgrafmonumenten.nl/

Over Steenhuys Grafmonumenten:
Een grafmonument is heel persoonlijk en dat maakt dit misschien wel een van de moeilijkste beslissingen die u moet maken na het verlies van uw dierbare.
Rustig de tijd nemen, u goed oriënteren en u laten informeren is heel belangrijk. Er zijn talloze opties en mogelijkheden, modern of klassiek, groots of subtiel,  maar waar u ook voor kiest, het moet uw dierbare en uw gevoel weerspiegelen.
Doordat er zoveel mogelijk is lopen de prijzen ook enorm uiteen. Wij hebben voor ieder budget een mooi monument, onder het kopje prijzen vind u voorbeelden en prijzen om u een indicatie te geven.
Steenhuys grafmonumenten is gespecialiseerd in natuursteen monumenten en stenen. Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment, beschikbaar in verschillende afwerkingen, vormen en kleuren.
U kunt er ook voor kiezen om zelf een monument te ontwerpen, wij denken graag met u mee om zo het monument de speciale betekenis te geven.

Op deze site hebben wij een aantal van de mogelijkheden weergegeven. Omdat er zoveel verschillende opties zijn begrijpen wij dat de keuze er hierdoor niet gemakkelijker op wordt.
Wij nodigen u dan ook van harte uit om bij ons in de showroom de verschillende opties rustig te bekijken en te bespreken.
Onze collega’s geven u graag advies en denken met u mee.

Bedrijfsinformatie

Interfilter B.v.

Seggelant Zuid 6c-6d, 3237 ME, Vierpolders

Tel: 0181 – 320 888

info@interfilter.nl

www.interfilter.nl

Over Interfilter B.v.:
Interfilter is in 1976 opgericht en vanaf dat moment hebben we ons steeds verder ontwikkeld als specialisten op het gebied van filtratie voor lucht, vloeistoffen en gassen. Ons streven is onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen door het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten tegen scherpe condities en daarbij de beste service te bieden . De producten welke wij leveren zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en voldoen aan de toepasbare normen en richtlijnen. Onze bedrijfsvoering is gericht op het zo minimaal mogelijk belasten van het milieu

Bedrijfsinformatie

Pieter Langendoen B.v.

Dalweg 8, 3233 KK, Oostvoorne

Tel: 06 – 5115 7723

info@pieterlangendoen.nl

www.pieterlangendoen.nl

Over Pieter Langendoen B.v.:
Pieter Langendoen B.V. is een bedrijf dat al enige jaren op de markt opereert en sterk is in:
. Grondzuigtechniek
. Straatwerk
. Graafmachineverhuur
. Sloopwerkzaamheden
. Rioleringswerk
. Calamiteitendiensten
Onder leiding van Pieter Langendoen werkt een team vakbekwame medewerkers dagelijks aan bovenstaande activiteiten. Door hier met hart en ziel aan te werken voeren wij de werkzaamheden goed, snel en vakkundig uit.

Bedrijfsinformatie

WvdB Service

Korenstraat 83, 1773 AR, Kreileroord

Tel: 06 – 3756 0249

Over WvdB Service:

WvdB Service is opgericht in 2016 en is in de eerste plaats gewoon ZZP’er verreiker machinist, daarnaast voorzien ze diverse klanten ook van andere ZZP’ers verreiker machinisten en machinisten voor andere diverse machines. Daarnaast verhuren ze tegenwoordig ook diverse Rolsteigers.

Bedrijfsinformatie

Prolectro B.v.

Carrouselweg 7, 3225 LN, Hellevoetsluis

Tel: 0181 – 398 391

info@prolectro.nl

www.prolectro.nl

Over Prolectro:

Wij zijn gespecialiseerd in het reviseren van startmotoren, dynamo’s en elektromotoren. Met onze ruim 50 jaar ervaring zijn wij altijd in staat om een passende oplossing te bieden voor elk elektrisch probleem.

Tevens verkopen wij diverse professionele handgereedschappen en elektrotechnisch materiaal.

Prolectro BV is officieel dealer van de grote merken:
Makita, Metabo, Dynac, Varta en Karcher.

Zo kunnen wij van Prolectro BV altijd helpen met uw vragen en/of problemen, dit in de werkplaats of op locatie.

Bedrijfsinformatie

Boender Las -en Snijtechniek

Garsdijk 7, 3212 LE, Simonshaven

Tel: 06 – 5318 7126

info@boenderlastechniek.nl

www.boenderlastechniek.nl

Over Boender Las -en Snijtechniek:

  • Al meer dan 10 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, onderhoud, service en reparatie van alle merken gebruikte en nieuwe las- en snijapparatuur, las- en stroomaggregaten.
  • Wij bieden u professionele lasmerken aan zoals SELCO en KEMPPI.
  • Verkoop en verhuur van Zinser pijpsnij apparatuur tot grote diameters.
  • Bij aankoop krijgt u advies over uw toepassing en het gebruik van de materialen.
  • Desgewenst wordt er voor u gericht gezocht naar uw speciale uitvoering.
  • U kunt bij ons terecht voor kwaliteits lastoortsen zoals TBI, Binzel en Force.
  • Tevens bieden wij een ruime sortering van diverse onderdelen voor las/plasma toortsen, branders en al uw lastoevoegmaterialen.

Bedrijfsinformatie

Gildeslagerij Frank Hoogendoorn

Mr. P.J. Oudweg 38, 3214 XN, Zuidland

Tel: 06 – 1296 5819

slagerijhoogendoorn@live.nl

www.hoogendoorn.gildeslager.nl

Over Gildeslagerij Frank Hoogendoorn:

Gildeslagers zijn vakspecialisten in hart en nieren die elke dag opnieuw hun kwaliteit bewijzen. Bij ons bent u verzekerd van een vers, eerlijk en vooral smaakvol stukje vlees. Wij beschikken als ambachtelijke slager over een eigen worstmakerij waaruit de lekkerste vleeswaren en worstsoorten voortkomen. Hierdoor kunnen wij de hoge kwaliteit van ons assortiment waarborgen.

Bij Gildeslagerij Hoogendoorn bent u aan het goede adres voor:

Vraag naar de mogelijkheden bij uw slager. In onze sfeervolle winkel voorzien wij u graag van ambachtelijke producten, een goed advies en prettige bediening.

Bedrijfsinformatie

Qi of Life Shiatsu Praktijk

Not. L.P. Vd Blinklaan 26, 3232 EK, Brielle

Tel: 06 – 5498 6522

info@qioflife.nl

www.qioflife.nl

Over Qi of Life:

Of we gezond zijn of juist niet, we kunnen lichaam, geest en omgeving niet los van elkaar zien. Deze gedachte wint ook in het Westen steeds meer terrein. Men gaat de Traditionele Chinese Geneeskunde steeds meer als aanvulling op de Westerse geneeskunde zien.

De Chinese kijk op de geneeskunde heeft altijd mijn aandacht getrokken, daardoor ben ik de opleiding Shiatsu Massage Therapie, bij het Instituut Shu Ha Ri gaan volgen. Dit Instituut is een onderdeel van de Academie Qing Bai te Nijmegen, waar verschillende vormen van de Chinese geneeskunde worden gedoceerd.

Daarna heb ik meerdere scholingen gevolgd op vlak van complementaire geneeswijzen. Om mij te kunnen aansluiten bij een erkende beroepsvereniging heb ik de opleiding MBK afgerond – dit is een praktijkgerichte opleiding waarbij wetenschappelijke kennis wordt verrijkt met complementaire inzichten.