Teamleden 2019-07-14T23:56:40+00:00

Het Team van European Maid is samen een hecht en technisch team !!

Paspoort:

Naam: Bram de Pijper

Teamfunctie: Eigenaar & 1ste Rijder

Bouwjaar: 1960

Woonplaats: Vierpolders

Beroep: Logistiek Manager bij AZZ WSI

Is stam oudste en eigenaar van de trekker, in het dagelijks leven werkzaam bij een gespecialiseerd lasbedrijf genaamd: AZZ Welding Service. Hier vervuld hij een logistieke functie.

Hij draagt daar als Logistiek Manager voor het materiaal, dit houdt in dat hij zorgt dat alles naar behoren werkt en dat het juiste materiaal op de juiste plaats is.

Bram is een Tractorpuller van het eerste uur, al sinds 1983 beoefent hij deze sport, met andere woorden inmiddels al 34 jaar lang!
Je kunt hem een hoop wijsmaken, maar na 34 jaar zul je een ander merk als International niet snel bij hem in de schuur zien staan.

Paspoort:

Naam: Joey de Pijper

Teamfunctie: 2e Rijder European Maid

Bouwjaar: 1990

Woonplaats: Vierpolders

Beroep: Fotolasser bij Stork Zuid-West

Is zijn leven lang al gek van tractor pulling en dit is er dan ook met de paplepel ingegoten.
Hij is foto-lasser van beroep en werkzaam bij Stork Zuid-West. Joey maakte zijn debuut als bestuurder van de European Maid in 2009 in Ahoy, ondertussen heeft hij al verschillende keren de plaats van Bram overgenomen op de bok. Doordeweeks of in het weekend, dit maakt hem niks uit, als hij niet aan het werk is,is hij altijd wel te vinden in de schuur.

Paspoort:

Naam: Naomi de Pijper

Teamfunctie: 2e Rijder Red Angel

Bouwjaar: 1994

Woonplaats: Vierpolders

Beroep: Eigenaresse NM Reclame &  Leerling Monteur bij Abemec

Dochter van onze Stamoudste, en is dan ook opgegroeid met Tractorpulling. In het dagelijks leven is ze zelfstandige bij NM Reclame en daarnaast ook nog werkzaam bij Albron in de catering. Binnen het team maakt ze de ontwerpen van o.a de trekker en vrachtwagen, en verder springt ze overal bij waar het nodig is. Hiernaast heeft ze samen met haar vriend Niek een kleine versie van de European Maid gebouwd, genaamd “Red Angel”. Dit is een Compact Methanol trekker welke rijdt in de Compact Diesel klasse van de NTTO.

Paspoort:

Naam: Niek van Dam

Teamfunctie: 1e Rijder Red Angel

Bouwjaar: 1994

Woonplaats: Lewedorp

Beroep: 1e Bedrijfswagentechnicus bij Thieu van Dorst

Is onze Zeeuw en de vriend van Naomi, op deze manier is hij dan ook bij het team gekomen. Hij is Eerste Bedrijfswagen Technicus en werkzaam bij Thieu van Dorst in Goes. Hij helpt overal waar nodig is, of het nu aan de vrachtwagen of aan de trekker zelf is. Verder dient hij ook nog als vrachtwagenchauffeur binnen het team. Samen met Naomi heeft hij een kleine versie van de European Maid gebouwd, genaamd “Red Angel”. Dit is een Compact Methanol trekker welke rijdt in de Compact Diesel klasse van de NTTO.

Paspoort:

Naam: Dave van Splunter

Teamfunctie: Elektriciën

Bouwjaar: 1990

Woonplaats: Zuidland

Beroep: Chauffeur / Machinist bij Luijendijk & van der Wal

Is een goede vriend van Joey en op deze manier ook bij het team beland. In het dagelijks leven is hij chauffeur/machinist bij Luijendijk & van der Wal uit Zuidland. Binnen het team houdt hij zich vooral bezig met de verbouwing en het onderhoud van de vrachtwagen, en daarnaast houdt hij alle electronica bij van zowel de vrachtwagen als trekker. Onderweg naar de wedstrijden is hij ook nog een van de dienstdoende vrachtwagenchauffeurs.

Paspoort:

Naam: Lauri Klap

Teamfunctie: Financiën & Website

Bouwjaar: 1991

Woonplaats: Abbenbroek

Beroep: Cargo Surveyor bij Saybolt Nederland B.v.

Goede vriend van Joey en op die manier binnen het team gekomen. In het dagelijks leven werkt hij als Cargo Surveyor bij Saybolt Nederland B.v. Binnen het team houdt hij zich bezig met de verbouwing en onderhoud van de vrachtwagen maar wanneer nodig zal hij ook bij de trekker te vinden zijn. Daarnaast houdt hij voor het team de Financiën bij, maakt hij voor onze trouwe supporters en sponsoren de nieuwsbrieven, houdt hij samen met Magda de Facebookpagina up to date en beheert de website.

Paspoort:

Naam: Kees Troost

Teamfunctie: Allrounder

Bouwjaar: 1965

Woonplaats: Zuidland

Beroep: Zelfstandige bij S’land Bestrating

Via via bij het Team gekomen, maar inmiddels regelmatig in de schuur te vinden. In het dagelijks leven is hij zelfstandige bij S’land Bestrating en voorziet hij de mensen in de omgeving van hun droomtuinen.
Binnen het team vervult hij de functie van allrounder, Kees is overal te vinden waar hulp nodig is.

Paspoort:

Naam: Magda van Leemput

Teamfunctie: Interieurverzorgster

Bouwjaar: 1958

Woonplaats: Zuidland

Beroep: Zelfstandige bij S’land Bestrating

Onze Belg, en meegekomen met haar man Kees, maar inmiddels de vaste interieurverzorgster binnen het Team en volledig bevangen van het welbekende Tractorpulling Virus. Magda zorgt er iedere week voor dat de vrachtwagen schoon en opgeruimd is voordat we naar de wedstrijden gaan. Ook zorgt ze ervoor dat we elke wedstrijd genoeg boodschappen hebben zodat we op de wedstrijd niks te kort komen. Daarnaast zorgt ze er samen met Lauri voor dat al onze trouwe facebook volgers up to date blijven. In het dagelijks leven runt ze samen met haar man Kees hun eigen bedrijf S’land bestrating in Zuidland.

Paspoort:

Naam: Hans van Meggelen

Teamfunctie: Allrounder

Bouwjaar: 1996

Woonplaats: Zuidland

Beroep: T.B.A.

Via via een keer bij het team terecht gekomen en nooit meer uit de schuur weg gegaan,,,, Inmiddels een vaste kracht binnen het team met het gehele onderhoud van de trekker.

Paspoort:

Naam: Iris van Dommele

Teamfunctie: Interieurverzorgster

Bouwjaar: 1986

Woonplaats: Abbenbroek

Beroep: Koerier bij Star-SHL

Binnengekomen als de vriendin van Lauri,, inmiddels samen met Magda, Marina & Daniëlle verantwoordelijk voor het gehele interieur van het team zoals, de vrachtwagen, de keuken en de kantine.. Daarnaast zorgen ze ook elke wedstrijd dat iedereen goed te eten en te drinken krijgt.

Paspoort:

Naam: Marina van der Biezen

Teamfunctie: Assistent Interieurverzorgster

Bouwjaar: 1991

Woonplaats: Zuidland

Beroep: Kassa medewerkster bij Zeeman

Is binnengekomen als de vriendin van onze Joey, maar inmiddels samen met Magda, Iris & Daniëlle verantwoordelijk voor het gehele interieur van het team, waaronder de vrachtwagen, keuken & kantine etc.

Paspoort:

Naam: René Eickhoff

Teamfunctie: Allrounder

Bouwjaar: 1966

Woonplaats: Stellendam

Beroep: Process Operator bij ADM

Onze Flakkeënaar en bij het team gekomen als goede vriend van de familie, hij houdt het aanzicht van het woonerf bij en wordt hierdoor ook vaak René Tuinman genoemd. Verder komt hij helpen waar er ook maar hulp nodig is, en onderweg naar de wedstrijden tovert hij altijd wel een pak lekkere koeken uit zijn tas. In het dagelijks leven werkt hij als process operator bij ADM in de Europoort Rotterdam.

Paspoort:

Naam: Daniëlle Verstraaten

Teamfunctie: Assistent Interieurverzorgster

Bouwjaar: 1995

Woonplaats: Borkel

Beroep: Monteur bij Roosen

Is binnengekomen als de vriendin van Dave, maar inmiddels samen met Magda, Iris & Marina verantwoordelijk voor het gehele interieur van het team, waaronder de vrachtwagen, keuken & kantine etc.