Vrachtwagen 2018-03-07T12:22:57+00:00

Als vervoermiddel om de European Maid op alle wedstrijden te laten verschijnen beschikken wij over onze trouwe MAN F2000 Commander. Van origine is dit een oude bloemenwagen geweest, welke wij omgebouwd hebben zodat deze volledig in dienst staat van onze trekker en het gehele team.

In 2012 is deze vrachtwagen geheel opnieuw gespoten en voorzien van de nodige stickers om kenbaar te maken waar deze vrachtwagen dienst voor doet. Dit is volledig gerealizeerd door CL Coatings, Allround Spijkenisse en Pullingart.nl, hier zijn wij deze bedrijven nog steeds heel erg dankbaar voor en daardoor pronken de stickers van deze bedrijven nog steeds met vol trots op onze vrachtwagen!

Hierna is de verbouwing begonnen om naar alle wedstrijden te kunnen rijzen, zo hebben we in deze vrachtwagen een zithoek gebouwd welke voorziet van 8 zitplaatsen met tafels, een keukenblok, een wc, koelkast en vriezer, een aggregaat, en maar liefst een slaapgelegenheid voor 9 personen!

Dit alles is gedaan om onderweg naar de wedstrijden het maximale comfort te hebben zodat ook de lange reizen naar de Eurocup wedstrijden makkelijk vol te houden zijn. Ondanks de leeftijd van onze MAN heeft deze ons nog steeds niet in de steek gelaten en zullen naarmate de jaren voorbij gaan nog steeds de nodige dingen veranderd, bijgebouwd en aangepast worden om alles voor ons nog makkelijker te maken.